bumim.ir
بروز رسانی 
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
macau-zhanvieh.jpg

تور ماكائو 5 شب ويژه تعطيلات ژانويه
تاريخ پرواز رفت : 3 دي(23دسامبر) 

  تاريخ برگشت: 9دي(29 دسامبر)

 خدمات تور :
بليط رفت و برگشت امارات وقطر( نرخ هاي دلاري بدون نرخ بليط مي باشد)
5 شب اقامت با صبحانه
گشت شهري
بليط كشتي از هنگ كنگ به ماكائو
ترانسفرفرودگاهي
بيمه مسافرتي.

گشت هاي ويژه آپشنال ماكائو :
بازديد ازقديمي ترين معبد جهان (ما)
بازديد از كليساي سوخته (سن پائول )
بازديد از برج  (ماكائو تاور) 
بازديد از ميدان سان مالو

توضيحات تور:
1 – نرخ بليط ريالي دريافت مي گردد (( نرخ بليط روز ))
2- نرخ كودك زير 2 سال 30% بزرگسال مي باشد.
3-بابت ويزاي ماكائودرهنگام ورود به ماكائو 20دلار از كليه مسافرها اخذ مي گردد.
4- در صورتي كه اين هتل ها جا نداشته باشند (پر باشند ) هتلي مشابه اقدام مي شود
5-مسئوليت كنترل پاسپورت باآژانس در خواست كننده مي باشد .
6-پرداخت 50% ازكل مبلغ هنگام ثبت نام الزامي مي باشد .

تصوير كامل پكيج

 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
macau-esfand.jpg

تور ماكائو 5 شب ويژه اسفند ماه 1395

تاريخ پرواز رفت : 6 اسفند(24 فوريه)  

تاريخ برگشت: 12 اسفند(2 مارچ) 

خدمات تور :
بليط رفت و برگشت امارات وقطر( نرخ هاي دلاري بدون نرخ بليط مي باشد)
5 شب اقامت با صبحانه
گشت شهري
بليط كشتي از هنگ كنگ به ماكائو
ترانسفرفرودگاهي
بيمه مسافرتي.

گشت هاي ويژه آپشنال ماكائو :
بازديد ازقديمي ترين معبد جهان (ما)
بازديد از كليساي سوخته (سن پائول )
بازديد از برج  (ماكائو تاور) 
بازديد از ميدان سان مالو

توضيحات تور:
1 – نرخ بليط ريالي دريافت مي گردد (( نرخ بليط روز ))
2- نرخ كودك زير 2 سال 30% بزرگسال مي باشد.
3-بابت ويزاي ماكائودرهنگام ورود به ماكائو 20دلار از كليه مسافرها اخذ مي گردد.
4- در صورتي كه اين هتل ها جا نداشته باشند (پر باشند ) هتلي مشابه اقدام مي شود
5-مسئوليت كنترل پاسپورت باآژانس در خواست كننده مي باشد .
6-پرداخت 50% ازكل مبلغ هنگام ثبت نام الزامي مي باشد .

تصوير كامل پكيج

 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
macau-norooz.jpg

تور ماكائو 5 شب ويژه تعطيلات نوروز 1396

تاريخ پرواز رفت : 27 اسفند(17مارچ)   تاريخ برگشت: 3فروردين(23مارچ  )  

تاريخ پرواز رفت : 4فروردين(25مارچ)   تاريخ برگشت: 10فروردين(30 مارچ)


خدمات تور ماكائو نوروز 96:

بليط رفت و برگشت امارات وقطر( نرخ هاي دلاري بدون نرخ بليط مي باشد)
5 شب اقامت با صبحانه
گشت شهري
بليط كشتي از هنگ كنگ به ماكائو
ليدرتور
ترانسفرفرودگاهي
بيمه مسافرتي.

 گشت هاي ويژه آپشنال ماكائو :

بازديد ازقديمي ترين معبد جهان (ما)
بازديد از كليساي سوخته (سن پائول )
بازديد از برج  (ماكائو تاور) 
بازديد از ميدان سان مالو

توضيحات تور ماكائو نوروز 96  : 

1– نرخ بليط ريالي دريافت مي گردد (( نرخ بليط روز ))
2- نرخ كودك زير 2 سال 30% بزرگسال مي باشد.
3-بابت ويزاي ماكائودرهنگام ورود به ماكائو 20دلار از كليه مسافرها اخذ مي گردد.
4- در صورتي كه اين هتل ها جا نداشته باشند (پر باشند ) هتلي مشابه اقدام مي شود
5-مسئوليت كنترل پاسپورت باآژانس در خواست كننده مي باشد .
6-پرداخت 50% ازكل مبلغ هنگام ثبت نام الزامي مي باشد .

تصوير كامل پكيج


 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
hong-kong-norooz.jpg

تور هنگ كنگ 6 شب -ويژه نوروز ۹۶

تاريخ پرواز رفت : 27 اسفند(17مارچ)   تاريخ برگشت: 4فروردين(24مارچ  )  

تاريخ پرواز رفت : 4فروردين(25مارچ)   تاريخ برگشت: 11فروردين(1آوريل)


خدمات تور هنگ كنگ  :

 بليط رفت و برگشت امارات وقطر( نرخ هاي دلاري بدون نرخ بليط مي باشد)
ويزاي هنگ كنگ
6 شب اقامت با صبحانه
گشت شهري
ليدرتور
ترانسفرفرودگاهي
بيمه مسافرتي.

مدارك مورد نياز تور هنگ كنگ :

اصل گذرنامه 7 ماه اعتبار
گواهي تمكن مالي به لاتين و به دلار آخرين مانده حساب بالاي 5000 دلار
گواهي اشتغال به كار به لاتين (ذكر سمت، تاريخ شروع به كار ،دست مزد ماهيانه به دلار ، سربرگ لاتين و مهر لاتين)، يا جوازكارترجمه شده يا روزنامه رسمي ترجمه شده
2 قطعه عكس رنگي زمينه سفيد 4*6 .

 توضيحات تور هنگ كنگ :

1- نرخ كودك زير 2 سال 30% بزرگسال مي باشد.
2-مسئوليت كنترل پاسپورت باآژانس در خواست كننده مي باشد
3-درصورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري آژانس آنديا سير هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نداشته و درخواست دهنده ملزم به پرداخت 30%كل هزينه تورمي باشد
 4-پرداخت 50% ازكل مبلغ هنگام ثبت نام الزامي مي باشد .

تصوير كامل پكيج

 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
hong-kong-macau-norooz.jpg

تور هنگ كنگ  و ماكائو  نوروز ۹۶

تاريخ پرواز رفت : 27 اسفند(17مارچ)   تاريخ برگشت: 4فروردين(24مارچ  )  

تاريخ پرواز رفت : 5فروردين(25مارچ)   تاريخ برگشت: 12فروردين(1آوريل)

خدمات تور هنگ كنگ  :

 بليط رفت و برگشت امارات وقطر( نرخ هاي دلاري بدون نرخ بليط مي باشد)
ويزاي هنگ كنگ
7شب اقامت با صبحانه
گشت شهري
ليدرتور
بليط كشتي از هنگ كنگ به ماكائو
ترانسفرفرودگاهي
بيمه مسافرتي.

مدارك مورد نياز تور هنگ كنگ

اصل گذرنامه 7 ماه اعتبار
گواهي تمكن مالي به لاتين و به دلار آخرين مانده حساب بالاي 5000 دلار
گواهي اشتغال به كار به لاتين (ذكر سمت، تاريخ شروع به كار ،دست مزد ماهيانه به دلار ، سربرگ لاتين و مهر لاتين)، يا جوازكارترجمه شده يا روزنامه رسمي ترجمه شده
2 قطعه عكس رنگي زمينه سفيد 4*6 .

 توضيحات تور هنگ كنگ :

1- نرخ كودك زير 2 سال 30% بزرگسال مي باشد.
2-مسئوليت كنترل پاسپورت باآژانس در خواست كننده مي باشد
3-درصورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري آژانس آنديا سير هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نداشته و درخواست دهنده ملزم به پرداخت 30%كل هزينه تورمي باشد
 4-پرداخت 50% ازكل مبلغ هنگام ثبت نام الزامي مي باشد .

تصوير پكيج كامل

 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
سوپر ویزا
اعتبار اصلی سوپر ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته
باشد و حداقل حقوق پایه (۲۴۰۰۰ دلار در سال) را دریافت نماید. مدارک اقامت و برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده هم حتما باید ارائه شوند. علاوه بر اینها دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا تهیه کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد.
در زیر نام و آدرس پزشکان مورد اعتماد سفارت در ایران ذکر شده است:
    تهران:
 دکتر رضا فرخی:
خیابان سپهبد قرنی، بیمارستان آپادانا. تلفن: ۸۸۰۰۶۵۱۴ و ۰۹۱۲۱۲۳۷۷۰۲ ” مسلط به زبان های فارسی، انگلیسی و فرانسه”
دکتر فریبا مقصودیان:
یوسف آباد، ساختمان ماهان، شماره ۴۵۸٫ تلفن: ۸۸۰۴۲۶۱۴ و ۸۸۶۰۹۸۳۸ “مسلط به زبان های انگلیسی و فارسی”
دکتر محمدرضا رهوریان:
خیابان مطهری، خیابان سرافراز، خیابان دوم، شماره ۱۶، واحد ۱٫ تلفن: ۸۸۵۱۷۶۳۹ و ۸۸۷۳۹۶۸۲” مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”
دکتر آرشانوش پورمند:
بلوار افریقا، ساختمان صبا، شماره ۱۵۲، واحد ۸۱٫ کد پستی ۱۹۶۷۹٫ تلفن: ۲۲۰۲۵۹۵۸ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”
دکتر محمدرضا ابراهیمی راد:
خیابان ولیعصر، خیابان توانیر، بیمارستان دی. تلفن: ۰۹۱۲۳۰۶۹۷۵۷ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”
    اصفهان:
 دکتر پویا دانشور:
خیابان وحید میانی، ساختمان جزیره، شماره ۳۰۳، واحد سوم. تلفن: ۰۳۱۳۶۲۶۰۰۶۷ “مسلط به زبان های انگلیسی و فارسی”
 دکتر نازیلا کرمی:
خیابان وحید میانی، ساختمان جزیره، شماره ۳۰۳، واحد سوم. تلفن: ۰۳۱۳۶۲۶۰۰۶۷ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”
    مشهد:
دکتر ایرج ناظم:
خیابان چمران، خیابان هفتم، شماره ۱۲۳، کد پستی ۹۱۳۷۶٫ تلفن: ۰۵۱۳۲۲۵۰۹۱۰ “مسلط به زبان های فارسی، انگلیسی و فرانسه”
    شیراز:
دکتر محمود واحد:
سی متری سینما سعدی، چهارراه صاحب دیوانی، مرکز پزشکی دژبد. تلفن: ۰۷۱۳۳۸۳۴۶۸۵ و ۰۷۱۳۲۳۰۴۶۷۱ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”
 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
ویزای سرمایه گذاری کانادا
یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است  و اگر شرایط زیر را دارید می توانید اقدامات لازم  جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا را انجام دهید:
     داشتن دارایی بالغ بر  دلار کانادا ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ شما باید تعهد دهید تا مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار در کانادا سرمایه گذاری کنید و این مبلغ تا ۵سال نزد دولت کانادا خواهد ماند.
    همچنین شما باید نشان دهید که به اندازه کافی پول برای پشتیبان مالی خود و خانواده در کانادا خواهید داشت.
    داشتن حداقل ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ که این امتیازها بر اساس موارد زیر تعیین می شود:
    سن
    تحصیلات
    تجربه کاری
    میزان سطح دانش زبان انگلیسی یا فرانسه
    انطباق فرد متقاضی با محیط کانادا
 از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:
    درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
    سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
    عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه
 برای این نوع مهاجرت از دو طریق می توانید اقدام نمایید:
     مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال
    مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه کبک
توجه داشته باشید که روند مهاجرت به روش سرمایه گذاری در استان کبک سرعت پذیرش بیشتری دارد و اگر شرایط بالا را دارید می توانید از طریق سرمایه گذاری به کانادا به راحتی مهاجرت کنید.
 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
ویزای شغلی کانادا
کسانی که در فکر مهاجرت به کشور دیگری دارند، ممکن است یکی از انتخاب هایشان کشور کانادا باشد. کانادا کشوری با موقعیت های عالی برای زندگی می باشد که شما از روش های مختلف می توانید اقدامات لازم جهت اخذ ویزای خود را انجام دهید. یکی از این روش ها اخذ ویزا از طریق کار است.

البته اخذ ویزای شغلی کانادا  بسیار دشوار است اما شما بعد از اخذ ویزای موقت کاری و چند سال کار کردن در کانادا، می توانید درخواست اقامت دائم دهید. فاکتورهایی که برای شما امتیاز می آورد شامل:
مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه
میزان تحصیلات
تجربه کاری
سن
پیدا کردن کارفرما در کشور کانادا
سازگاری با محیط زندگی
در صورتی که ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کنید واجد شرایط اخذ ویزای شغلی کانادا هستید.
برای پذیرش ویزا باید اقدامات زیر را انجام دهید:
1-  نامه پیشنهاد به کار از سمت یک کارفرمای کانادایی
2-  دریافت تاییدیه از HRDC منابع انسانی کانادا
3-  دریافت ویزای کانادا از سفارت کانادا
برای صدور ویزای کار با ۴ موسسه در کانادا سر و کار خواهید داشت:
1. مرکز خدمات کانادا
در این مرکز تمامی فرمهای درخواستی برای استخدام نیروی خارجی بررسی می شود تا مطمئن شوند که برای موقعیت شغلی درخواست شده هیچ فرد متقاضی کانادایی وجود ندارد.
2. اداره مهاجرت وشهروندی
در این اداره درخواست ویزای کاری کانادا بررسی می شود و در صورت صلاحدید، ویزای متقاضی صادر می شود.
3. سازمان مراقبت از مرزهای کانادا
این سازمان که مسئولیت مراقبت از مرزهای کانادا را به عهده دارد، شرایط  تمامی افرادی که قصد ورود به مرزهای کانادا را دارند بررسی کرده تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشند.
4.واحد کارگران خارجی
وظیفه این مرکز حمایت و راهنمایی کارگران خارجی در کانادا می باشد. اگر شما نیز تمایل به دریافت اقامت در کانادا دارید می توانید از مشاورین ما در ایران آنکارا کمک بگیرید.
 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
ویزای مطالعاتی کانادا

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزای مطالعاتی کانادا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی

خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.
اکثر متقاضیان میباید جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می کنند یا خیر، باید فرم های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. کسانی که برای دریافت این ویزا اقدام می کنند معمولا از شرایط علمی ، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند و می توانند دانش اکتسابی خود را در اختیار سایر همکاران و هم رشته ای های خود قرار دهند.


 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس مسافرتی آندیا سیر
آژانس مسافرتی آندیا سیر
ویزای تحصیلی کانادا
همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.
برای درخواست مجوز تحصیل باید نامه پذیرش از موسسات آموزشی تعیین شده داشته باشید. مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به DLI ندارند. شما باید شماره ی موسسه آموزشی تعیین شده (DLI)  که با حرف O شروع می شود در فرمتان بنویسید.
مدارک لازم برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا:
1- مدرک پذیرش / باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید.
2-  مدرک شناسایی / پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3- مدارک مالی
نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
 فیش واریزی تحصیل
نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه
حداقل هزینه ای که باید پرداخت کنید مطابق جدول زیر آماده است:
تعداد نفرات     تمام ایالات به جز کبک     کبک
یک دانشجو     یکساله یا 833$ هر ماه 10000 $     یکساله یا 917$  هر ماه 11000 $
یک عضو خانواده     یکساله یا 333$ هر ماه 4000 $    
بالای 18 سال 5100$ یکساله هر ماه 425$
زیر 18 سال 3800$ یکساله هر ماه (317$)
هر عضو اضافه     یکساله با 255$ هر ماه 3000$    
بالای 18 سال 5125$ یکساله (427$)هر ماه
زیر 18 سال 1903$ یکساله (159$) هر ماه
مدارک لازم برای ورود به کانادا:
 اصل پاسپورت معتبر
 نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان
نامه پذیرش از دانشگاه
مدارک مالی که شما طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند
 نامه REFRENCE سفارت
توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است officer  از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند . شما یا اعضای خانواده تان که همراه شما سفر خواهند کرد و بالای ۱۸ سال دارند باید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید.
هنگام دریافت مجوز تحصیلی حتما بررسی کنید که اطلاعات شخصی تان دقیق و درست است و تا تاریخ انقضای مجوز تحصیلی باید کانادا را ترک کنید و برای تمدید مجوز تحصیلی باید حداقل ۳۰ روز قبل از انقضای مجوز تحصیلی کنونی تان به صورت آنلاین یا حضوری اقدام کنید.
 لینک
لینک مستقیم
کاربری در لیست بازنشر کنندگان این پست نیست.
کاربری در لیست دوستداران این پست نیست.
برای ارسال اولین نظر کلیک کنید