
احمدی نژاد در سازمان ملل دقیقا چه گفت به نقل

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری متن کامل سخنان محمود احمدی نژاد در شصت و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل بدین شرح است:
الحمدلله رب العالمین و الصلوه و السلام علی جمیع الانبیاء والمرسلین و سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
جناب آقای رئیس
عالیجنابان
خانم ها و آقایان
خداوند عزیز و حکیم را سپاسگزارم که فرصت حضور در این مجمع را عنایت فرمود. از رئیس قبلی مجمع تشکر میکنم و به رئیس جدید تبریک میگویم.
یاد جان باختگان حوادث یکسال اخیر به ویژه زلزله و انفجار اتمی ژاپن، قحطی سومالی و سیل پاکستان را گرامی میدارم و از همگان میخواهم که کمکهای خود را گسترش دهند.
طی شش سال در موضوعات مختلف جهانی و از ضرورت تغییر و تحول در مناسبات سخن گفتیم.
امروز با توجه به تحولات رو به گسترش از منظر دیگری به تحلیل آنها میپردازم.
میدانید که فصل مشترک و امتیاز انسانها بر سایر موجودات برخورداری از فطرت انسانی است که هدیه الهی و جلوه روح خدایی است و از جمله:
ایمان به خدای ازلی و ابدی و قادر و خالق و تدبیر کننده امور عالم
مهرورزی به هم نوع، بخشندگی و عدالت طلبی و صداقت در کلام و عمل
عزت طلبی و تعالی جویی مادی و معنوی و آزادی و آزادیخواهی و مطالبه آزادگی
نفی ظلم، فساد و تبعیض و حمایت از ستمدیدگان
مطالبه سعادت، صلح و امنیت پایدار برای همگان
اینها برخی از جلوه های فطرت الهی و مشترک انسانی است که به وضوح، در آرزوهای تاریخی، از طریق میراث ماندگار نظم و نثر و آثار تحقیقی و هنری و نیز در تحولات و جنبشهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خود را نشان داده است.
همه پیامبران الهی و مصلحان به این امور دعوت کرده اند.
خداوند انسان را صاحب کرامت و سقف رشد و پرواز او را تا مقام جانشینی خود خواسته است.
دوستان
روشن است که علیرغم دستآوردهای بزرگ تاریخی از جمله مجمع ملل متحد که محصول تلاشها و مبارزات انسانهای آزاداندیش و عدالت طلب و همکاریهای بین المللی بوده است، جامعه بشری با آرزوها و آرمانهای فطری خود فاصله بسیار دارد.
عموم ملتها از وضع موجود ناراضی اند.
به رغم تمایل عمومی انسانها به صلح، پیشرفت و برادری، همانگونه که می بینیم:جنگها، کشتارها، فقر گسترده، بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، تبعیضها، تحقیرها، خودخواهیها و ناامنیها، حقوق و شخصیت ملتها را مخدوش نموده و رنجها و خسارات غیر قابل جبرانی را تحمیل کرده است.
حدود سه میلیارد نفر فقیر در جهان با روزی کمتر از 5/2 دلار و بیش از یک میلیارد نفر آنان بدون حتی یک وعده غذا در روز زندگی می کنند.
40% فقیرترین جمعیت جهان فقط 5% درآمد و 20% ثروتمندترین 75% درآمد را دارند.
روزانه بیش از 22 هزار کودک به دلیل فقر در مظلومیت کامل می میرند.
80% امکانات مالی آمریکا در اختیار 10% جمعیت و 20% آن در اختیار90% جمعیت است.
به راستی علت چیست و راه حل کدام است؟
حاکمان بر مراکز مدیریت جهانی با فاصله انداختن بین اخلاق و معنویت با زندگی اجتماعی ادعا می کنند که علت این وضع پیروی از راه انبیاء و ضعف ملتها و عملکرد چند گروه و فرد بوده و تنها اندیشه ها و راه و روش آنها نجات بخش جامعه بشری است!
اما دوستان؛
غیر از این است که علت اصلی را باید در نظام حاکم بر امور بین الملل و شیوه مدیریت جهانی جستجو کرد؟
لطفا به این سئوالات توجه فرمائید:
چه کسانی طی چند قرن دوره سیاه برده داری ده ها میلیون انسان را به زور از آفریقا و سایر مناطق ربوده و در آمریکا و اروپا قربانی مطامع مادی خود کردند؟
تحمیل بیش از چهار قرن دوره غمبار استعمار و اشغال سرزمین و چپاول گسترده منابع و نابودی استعدادها و زبان و فرهنگ و هویت ملتها را چه کسانی انجام داده اند؟
چه کسانی جنگهای اول و دوم جهانی با حدود هفتاد میلیون کشته و صدها میلیون مجروح و آواره و جنگ کره و ویتنام را راه انداختند؟
چه کسانی با فریبکاری، صهیونیستها و بیش از شصت سال جنگ، آوارگی، ترور و کشتار را بر ملت فلسطین و ملتهای منطقه تحمیل و از آن حمایت نموده اند؟
چه کسانی دهها سال دولتهای دیکتاتوری و کودتایی را بر ملتهای آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا تحمیل کرده و با آنان رابطه صمیمی داشته اند؟
چه کسانی از بمب اتم علیه مردم بی دفاع استفاده کردند و امروز هم هزاران کلاهک هسته ای ذخیره کرده اند.
اقتصادِ چه کسانی متکی به فروش سلاح و ایجاد جنگ برای مصرف آن است؟
چه کسانی صدام را در حمله به ایران و تحمیل 8 سال جنگ و استفاده از بمب شیمیایی و حمله به شهرها تجهیز و تشویق کردند؟
چه کسانی به بهانه حادثه مشکوک 11 سپتامبر، و در واقع برای سلطه بر خاورمیانه و نفت آن، افغانستان و عراق را اشغال کردند و میلیونها نفر کشته و مجروح و آواره بر جای گذاشتند؟
چه کسانی با لغو نظام برتونوودز ده ها هزار میلیارد دلار بدون پشتوانه خلق کرده و به تبع آن تورم را به بازار جهانی تزریق و معادل این رقم هنگفت را از دسترنج ملتها تصاحب کردند؟
چه کسانی سالانه بیش از 1000 میلیارد دلار یع