هر روز!
هر روز!

فیل آفریقایی فیل های آفریقایی، بزرگترین حیوانات خشکی روی زمین

فیل آفریقایی فیل های آفریقایی، بزرگترین حیوانات خشکی روی زمین

فیل آفریقایی
فیل های آفریقایی، بزرگترین حیوانات خشکی روی زمین هستند. آنها کمی بزرگتر از اقوام آسیایی خود هستند و به واسطه گوش های بزرگترشان که تا حدودی مرتبط با اقلیم آفریقاست قابل شناسایی اند (فیل های آسیایی گوش های گرد و کوچکتری دارند). گوش های فیل به این حیوان بزرگ کمک می کند تا خودش را خنک نگه دارد، اما گاهی اوقات گرمای آفریقا خیلی زیاد است. فیل ها به آب علاقه مندند و از دوش گرفتن با مکیدن آب در خرطوم شان و پاشیدن آن به سرتاسر بدنشان لذت می برند. بعد از این کار، اغلب پوستشان را با پوشش محافظی از گل و لای می پوشانند.
: فیل آفریقایی
به گزارش : خرطوم یک فیل در واقع بینی بلندی است که برای بوییدن، تنفس، نعره زدن، نوشیدن و نیز برای ربودن و گرفتن هرچیز مخصوصا یک وعده غذایی از آن استفاده می کند. این خرطوم به تنهایی حدود 100000 ماهیچه مختلف دارد. فیل های آفریقایی دو زایده انگشت مانند در انتهای خرطومشان دارند که می توانند از آن برای گرفتن چیزهای کوچک استفاده کنند (فیل های آسیایی یک زایده دارند). هردو جنس نر و ماده فیل های آفریقایی عاج هایی دارند که از آنها برای حفر و کاوش غذا و آب و کندن پوست شاخ و برگ درختان استفاده می کنند.
فیل های نر از عاجشان برای مصاف با یکدیگر استفاده می کنند، اما خشونتی که این عاج به دنبال دارد، به مراتب بیشتر از خطر آن است. بخاطر ارزش زیادی که این عاج برای برخی انسان ها دارد، بسیاری از فیل ها کشته می شوند. امروزه این تجارت غیر قانونی است، اما این قانون کاملا رعایت نمی شود و برخی اجتماعات فیل های آفریقایی در معرض خطر قرار دارند. فیل ها از ریشه ها، علف ها، میوه و پوست درختان تغذیه می کند و مقادی زیادی از این قبیل چیزها می خورند. یک فیل بالغ می تواند تا 300 پوند (136 کیلوگرم) غذا را طی یک روز مصرف کند. این جانوران گرسنه خیلی نمی خوابند و مسیرهای طولانی را پرسه می زنند تا مقادیر زیاد غذایی را که نیاز دارند تا جثه بزرگ شان را تقویت کنند به دست آورند. فیل های ماده در گله خانوادگی با بچه هایشان زندگی می کنند، اما نرهای بالغ تمایل به پرسه زدن در قلمرویشان دارند. داشتن یک فیل نوزاد، تعهدی جدی و الزامی است. فیل ها دوران بارداری طولانی تری نسبت به دیگر پستانداران دارند؛ تقریبا 22 ماه. فیل های ماده معمولا هر دو تا چهار سال یک نوزاد به دنیا می آورند.
نوزاد فیل در هنگام تولد، حدود 200 پوند (91 کیلوگرم) وزن و در حالت ایستاده حدود 3 فوت (یک متر) قد دارد. فیل های آفریقایی، برخلاف اقوام آسیایی خود، به راحتی اهلی نمی شوند. اقلیم آنها سراسر محدوده صحرای آفریقا و جنگل های بارانی مرکز و غرب آفریقا را شامل می شود. اغلب فیل های شمالی این قاره در بیابان ساحل مالی یافت می شوند. گله های کوچک فیل های کوچ نشین مالی مسیر دایره واری را در سراسر این بیابان در جستجوی آب می پیمایند.

قلمروی جغرافیایی فیل های آفریقایی در یک نگاه نوع پستاندار رژیم خوراکی گیاهخوار متوسط طول عمر طبیعی بیش از 70 سال اندازه بلندا از کتف، 8.2 تا 13 فوت (2.5 تا 4 متر)

وزن 5000 تا 14000 پوند (2268 تا 6350 کیلوگرم) نام گروه گله وضعیت حفاظت تهدید شده نسبت قد آنها به یک انسان 6 فوتی (2 متری)

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید