بازی آنلاین کارتی فوتبالی
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن

وقت سفارت ایتالیا فوری

برای مسافرانی که نیاز به وقت سفارت ایتالیا دارند، گرفتن وقت سفارت ایتالیا امکان پذیر است.

تعیین وقت ایتالیا به صورت توریستی امکان پذیر میباشد.

برای استعلام زمان و هزینه تعیین وقت سفارت ایتالیا به صورت تجاری لطفا تماس بگیرید.

وقت سفارت ایتالیا

1. شما مسافر محترم میتوانید جهت درخواست وقت مصاحبه با شرکت شینگن ویزا تماس حاصل نمایید. پس از ارائه درخواست شما و ارسال مدارک جهت اخذ وقت سفارت ایتالیا، در کوتاهترین زمان ممکن اقدام به تعیین وقت مصاحبه نموده و با شما تماس خواهیم گرفت.

برای دریافت اخذ وقت سفارت ایتالیا وقت توریستی ایتالیا، وقت تجاری ایتالیا در کمترین زمان ممکن با شماره های زیر تماس حاصل نمایید

تلفن‌های تماس: مهدیلو 09120714715– 09124434559  مهدی

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن
 لینک

ویزای شینگن را بهتر بشناسیم

با داشتن لیبل ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

همه ما می دانیم که انگلیس جزو کشورهای پیمان شینگن نیست و برای سفر به آن باید ویزای خود این کشور را دریافت کرد.

برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

اگر قصد دارید با دعوت نامه ويزاي شينگن اخذ کنید، سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن
مشاهده همه ی 4 نظر
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن
 لینک
مدارک ویزای تجاری ایتالیا.png

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

مدارک  مورد نیاز جهت درخواست روادید تجاری سفارت ایتالیا

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

دعوتنامه که می بایست طبق نمونه موجود در ضمیمه، توسط یک شرکت ایتالیایی و بر روی سربرگ شرکت تکمیل گشته و به همراه گواهی عضویت در اتاق بازرگانی یا گواهی ثبت شرکتها ارائه گردد.

اصل معرفی نامه از سوی شرکت یا سازمان ایرانی مربوطه بر روی سربرگ سازمان یا شرکت، جهت معرفی فرد متقاضی. معرفی نامه می بایست حاوی مطالب ذیل باشد:

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ روادﯾﺪ ﺗﺠﺎری از ﮐﻨﺴﻮﻟﮕﺮی ایتالیا

 

–          اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)؛

–          مشخصات گذرنامه ای (شماره گذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)؛

–          سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛

–          توضیح مختصری پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛

–          مدت زمان سفر فرد متقاضی؛

–          اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.

مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد، غیره).

مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:

اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.

–  آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

یا:

– جواز کسب معتبر صادره از  شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

یا:

– کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

۶٫ در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارانه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:

–          معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.

– لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر.

یا:

–          کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی (بدون ترجمه).

۷٫ در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد:

–          کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.

یا

–          کارت اعتباری شخصی بین المللی (مانند: Visa، Mastercard، American Express)

بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

۹٫  بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.

عدم ارائه حتی یکی از مدارک مذکور موجب رد درخواست صدور روادید می گردد.

بخش صدور روادید این حق را برای خود قائل میشود تا در صورت نیاز، مدارک تکمیلی دیگری را جهت بررسی هرچه بهتر پرونده، از متقاضی درخواست نماید.

کلیه مدارک فوق می بایست در هنگام مراجعه حضوری متقاضی به بخش صدور روادید این سفارت، جهت انگشت نگاری، به متصدی مربوطه تحویل داده شوند.

مدارک ویزای تجاری ایتالیا

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن
 لینک

برای اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای شینگن و وقت سفارت و ....
به سایت ویزای شینگن مراجعه نمایید

مشاهده همه ی 5 نظر
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن
 لینک
وقت فوری سفارت ایتالیا.jpg

تعیین وقت سفارت در کمترین زمان

وقت سفارت


وقت سفارت

اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد.

مراحل گرفتن وقت سفارت

۱- تماس تلفنی با شماره ………………یا ………………جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر برای کشور مدنظر شما

۲- ارسال تصویر پاسپورت

۳- دریافت وقت مصاحبه توسط ما

۴- واریز مبلغ توسط شما

۵- ارسال وقت تعیین شده برای شما

توجه فرمایید در صورت نیاز شما، امکان صدور بیمه مسافرتی سامان نیز وجود خواهد داشت.

برای دریافت وقت سفارت هر کشور، روی صفحه مربوط به آن کلیک کنید:

وقت هلند

وقت ایتالیا

وقت فرانسه

وقت آلمان

وقت اتریش

وقت سوئد

وقت بلژیک

وقت لهستان

وقت پرتغال

برای سایر کشورها نظیر یونان، سوئیس و … تماس بگیرید.

۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲

۰۹۱۹۸۳۶۷۰۱۰

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه ها نیاز به وقت قبلی میباشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند.

هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء میکنند.

روند گرفتن وقت سفارت

اولین گام در روند صدور ویزا تعیین وقت مصاحبه با سفارت مورد نظر است. هر متقاضی می‌باید با تکمیل فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت سفارت، حضور خود را در روز و ساعت مشخص به سفارت کشور مبدا اعلام نماید. اکثر سفارتخانه های خارج از ایران، تنها پس از دریافت مبلغ هزینه ویزا، تقویم تعیین وقت سفارت را دراختیار متقاضیان قرار می دهند. قوانین کشورهای مختلف در ارتباط با شیوه دریافت مبلغ ویزا، قابل یا غیرقابل استرداد بودن هزینه ها و تغییر وقت سفارت متفاوت است.

جهت تعیین وقت سفارت ایتالیا کافیست یک اسکن از صفحه اول پاسپورت خود به ایمیل Schengenvisa.us@gmail.com و یا یک عکس از صفحه اول پاسپورت (با کیفیت مناسب) به شماره همراه ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷ در تلگرام ارسال نمایید. پس از بررسی با شما تماس خواهیم گرفت

مشاهده همه ی 1 نظر
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن
 لینک

ویزای شینگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن

اخذ ویزا شینگن تضمینی خود را با خیال راحت به ما بسپارید

اخذ ویزا تضمینی و تکمیل مدارک شما،گرفتن وقت سفارت و رزرو هتل به همراه بیمه مسافرتی در کمترین زمان ممکن برای اقامت اروپا و دریافت ویزا شنگن .بهترین خدمات را از ما بخواهید.

ویزای شینگن

ویزای شینگن

 

 

ویزا شینگن مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند.

کارشناسان ما بهترین،کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه را برای اخذ ویزا شینگن تضمینی به شما ارائه می دهند و تا آخرین لحظه در کنار شما هستند.

 جهت اخذ ویزا شینگن همین حالا جهت مشاوره رایگان با شماره ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷ و یا ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹ تماس حاصل فرمائید.

کلیه مراحل دریافت ویزای خود را با خیال راحت به ما بسپارید.

ما از همکاری و تبادل اطلاعات با شما استقبال می نماییم و در تمام این مسیر برای دریافت ویزا همراه شما هستیم.

 

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن چیست؟


معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود.
بنابراین ویزا شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‎خواهند به این محدوده وارد شوند.
کشورهای عضو شینگن ۲۶ کشورند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزا شینگن ندارند و می‎توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

برای گرفتن وقت سفارت با شماره ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲ ( احسان ) تماس حاصل نمایید.

ویزای شینگن
 

مشاهده همه ی 3 نظر
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن
 لینک

ویزا شینگن ویزا شینگن

ویزا شینگن تضمینی با خیال راحت…

اخذ ویزای شینگن تضمینی و تکمیل مدارک شما،گرفتن وقت سفارت و رزرو هتل به همراه بیمه مسافرتی در کمترین زمان ممکن برای اقامت اروپا.بهترین خدمات را از ما بخواهید

اخذ ویزا تحصیلی و تجارتی وگروهی از کشور اروپایی (شنگن)

اگر قصد خروج از کشور جهت مسافرت و یا زندگی در کشورهای عضو پیمان شینگن (اتحادیه اروپا) و یا انگلستان و آمریکا را دارید با ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن را به شما نشان دهیم

ویزا شینگن

ویزا شینگن

 

 

ویزای شینگن مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند.توضیحات تکمیلی

کارشناسان ما بهترین،کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه را برای اخذ ویزای شینگن به شما ارائه می دهند و تا آخرین لحظه در کنار شما هستند.

کلیه مراحل دریافت ویزای خود را با خیال راحت به ما بسپارید.

ما از همکاری و تبادل اطلاعات با شما استقبال می نماییم و در تمام این مسیر برای دریافت ویزا همراه شما هستیم.

ویزا شینگن

شما میتوانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید.

ویزای شینگن چیست؟

معاهده شنگن” قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی “پرنسس ماری آسترید” روی رودخانه “ماسل” نزدیک شهری به نام “شنگن” در لوکزامبورگ – مرز بین فرانسه و آلمان – به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

اخذ ویزای توریستی . ویزای تجاری . ویزای پزشکی شینگن
بصورت قانونی و تضمینی
لطفا با شماره ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷ تماس حاصل نمایید

برای گرفتن وقت سفارت با شماره ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲ ( احسان ) تماس حاصل نمایید.


ویزا شینگن

ویزا شینگن

مشاهده همه ی 1 نظر