موسسه حقوقی بین المللی کیمیا سپنتا
موسسه حقوقی بین المللی کیمیا سپنتا

چند نکته راجع به روز مصاحبه سفارت برای ویزای شینگن

 لینک

چند نکته راجع به روز مصاحبه سفارت برای ویزای شینگن
لباسی که شما در روز مصاحبه می پوشید و ادکلنی که استفاده می کنید پر از نشانه‌های مخفی است که معرف شما قبل از ارائه مدارکتان به سفارت است.

احترام گذاشتن به آداب و قواعد پوشش در روز مصاحبه به معنی احترام گذاشتن به سفارت است. مطمئن باشید خانم یا آقایی که قرار است با شما مصاحبه کند افرادی بسیار ریزبین هستند بنابراین کافی است شما در برابر این اشخاص با لباس اسپرت حاضر شوید. آنها قبل از نگاه کردن به مدارک شما با خودشان می‌گویند این شخص صلاحیت داشتن ویزای شینگن را ندارد.

آقایان باید به یک دست کت و شلوار مناسب و کفش‌های رسمی فکر کنند اما همین مناسب بودن یعنی رفتن به سراغ کت و شلواری که درست به اندازه خودتان باشد همراه با برش های دقیق و خوش دوخت.

اما نوع پوشش خانم‌ها قواعد خاص خودش را دارد. یک مانتوی مناسب فصل یا حتی پالتوی نیم تنه با رنگ های گرم و پخته. یک شلوار پارچه ای آراسته با خط اتوی مناسب. از روسری ابریشمی با طرحی ساده و نه چندان شلوغ که هماهنگی لازم را با رنگ مانتوی شما داشته باشد استفاده کنید. اگر از شال استفاده می کنید، بهتر است از یک شال رسمی که شما را به ظاهر رسمی دلخواه تان برساند استفاده نمایید.

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
ویزای شینگن کیمیا سپنتا
ویزای شینگن کیمیا سپنتا

ویزای اتحادیه شینگن (USV) به چند دسته تقسیم می شود؟

 لینک

ویزای اتحادیه شینگن (USV) به چند دسته تقسیم می شود؟
این ویزا شامل موارد زیر می باشد :
ویزای نوع A : که ویزای ترانزیت فرودگاه (Airport Transit Visa) است. در این مدل، مسافر حق خروج از فرودگاه کشور عضو شینگن را ندارند و تنها می توانند در یکی از فرودگاه های عضو، هواپیمای خود را تعویض کرده و به مقصد کشور دیگری در خارج از منطقه ی شینگن برود.
ویزای نوع B : نوعی ویزای عبور و ترانزیت است. با داشتن آن، مسافر می تواند از خاک کشورهای شینگن، در مدت زمان حداکثر 5 روز، به مقصدی خارج از این منطقه سفر کنند.
ویزای نوع C : در اصل ویزای کوتاه مدتی است که برای ورود و اقامت در کشورهای عضو اتحادیه می باشد.

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
visabook
visabook

گونه ویزای شینگن توریستی بگیریم؟ از کجا وقت سفارت بگریم ؟

 لینک

گونه ویزای شینگن توریستی بگیریم؟ از کجا وقت سفارت بگریم ؟ هزینه ی ویزای شینگن ؟ چیکار کنیم و…..
چگونه ویزای شینگن بگیریم ؟ ویزای توریستی شینگن چیست؟ شگرد اخذ ویزای توریستی شینگن انواع ویزای شینگن مدارک لازم برای ویزای توریستی و….. بعد از خواندن این مقاله به همه ی این سوالات جواب خواهید داد

شاید شما هم از ان دسته افرادی باشید که برای پیدا کردن چگونه ویزای شینگن بگیریم همه جا را زیر رو کردین همه جاها رو گشتین و براتون به زبان خیلی ساده میخواهم بگم که برای گرفتن ویزای شینگن باید چه کارهایی انجام بدین چه مدارکی میخواهین و…

مطمعن باشید هیچ سایت یا منبعی این اطلاعت را در مورد شینگین در اختیار شما قرار نمیده و ای مطالب رمز موفقیت هر کسی هست که خودش بتونه ویزای شینگن دریافت بکنه.

چگونه ویزای شینگن بگیریم
چگونه ویزای شینگن بگیریم

از کجا شروع کنم برای ویزای شینگن؟
اولین مرحله باید نوع ویزایی که میخواهین رو انتخاب کنید که ویزای شینگن تورستی هست یا تحصیلی یا کاری

که در این صفحه انواع ویزای شینگن رو توضیح داده ایم.

دومین مرحله انتخاب یک کشور

از بین ۲۶ تا کشور حوزه شینگن برای انجام مراحل ویزا هست. قانونا شما باید از کشوری درخواست کنید که قصد سفر به اون رو دارید و اگر هدفتون سفر به بیش از یک کشور هست، سفارت اون کشوری رو انتخاب کنید که بیشترین مدت اقامت رو دارید.

دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک

از قانون که بگذریم منطقی اینه که از بین ۱۷ تا کشوری که توی ایران سفارت دارند انتخاب کنید. از بین اونها هم اگر کشوری هست که دوست یا فامیل دارید و میتونه براتون دعوتنامه بفرسته مسلما انتخاب بهتری هست.

چگونه ویزای شینگن بگیریم
چگونه ویزای شینگن بگیریم / برای گرفتن ویزای شینگن من چیکار باید بکنم و چه مدارکی لازم دارم ؟
شما باید یک عنوان شغلی برای گرفتن ویزای شینکن داشته باشید
یعنی شما نیاز دارید یک مدرک شغلی خصوصی یا دولتی داشته باشین یا محصل باشین که مامور سفارت متوجه بشه یک فرد بیکار نیستین و از پس مخارج خودتون در حوزه ی شینکن برمیایین

حالا اگه هیچ عنوانی ندارید نگران نباشید ما براتون میتونیم مشاوره رایکان بدیم یا همجنین میتونیم براتون از ظریق قانونی مدارک معتبر تهیه کنیم

مدارک جعلی شغلی صد در صد رجکت میشین حواستون باشه خود سفارتهت گرگ بارون دبده هستن و هزاران نفر رو دیده اند گول مدارک حعلی شینکن رو نخورید و با اینده خود بازی نکنید

شما یاید یک حساب بانکی داشته باشید
یک گردش حساب برای ویزای شینکن بین ۳ تا ۶ ماه نیاز دارید نه باید اینقغدر مبلغش زیاد باشه که مامور سفارت بگه میرین و برنمیکردین و نه انقعدر کم باشه که بگه میرین پناهنده میشین باید با توحه به شغلتون ورودی و خروجی بانکی داشته باشین

نباید یهو مثلا سی تومن بریزین فردا سی تومن رو بردارین باید ورود خروج حسابتون دقیق باشه و رو اصول باشه

شما باید تضمین بدین که برمیگردین
یعنی شما باید مامور سفارت رو قانع بکنین که به کشور خودتون برمیگردین حالا میتونه اون مدارک سند زمین یا مدرک شغلی قوی باشه در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد

باید بیمه وچر بلیط و کاور لتر داشته باشین
خوب این خیلی مشخصه بلیط رفت برکشت رزرو میکنین برای نشون دادن به سفارت نیازی نیست بخرید

برای هتل هم رزرو میکنین به تاریخ سفرتون نباید بیشتر باشه یا کمتر از تعداد روزی که درخواست میدین

بیمه مسافرتی برای شینکن باید تهیه کنید و اخر کاور لتر تو یک برگه مینویسین که چی کار میخوایین بکنین کجاها میخوایین برین و برنامه ی سفرتون مینویسین رو یک برگه

باید وقت سفارت بگرید
خوب این وقت سفارت هم دردسرهای خودش داره مثلا برای ایتالیا که دلال بازی های خودش رو داره و هرکسی یک قیمتی میگیره برای اون کشوره های شینگن زیر نظر وی اف اس هستن خیلی راحته اموزشش تو سایت هست بکردین برای هر کشور خاص فقط با یک ایمیل ساده وقت سفارت بهتون میدن و جای هیچ نگرانی نیست

باید همه این پوشه مدارک ها رو به ترتیب بزارین و چند نکته دیگه
بله مامور سفارت دوست داره برای گرفتن شینگن مدارک رو به ترتیب ببینه
عکس همراه خودتون حتما در سایزهایی که بهتون گفتن ببرین
همچنین توع ظاهر شما هم مهمه باید به شکل یک مفر تمیز و متشخص وارد سفارت بشین
باید شمرده و بدون استرس جواب مامور سفارت بدین مثلا گفت چرا میخواهین برین هلند ؟ بگین چون قشنگه نه اینجوری جواب دادن درست نیست و رجکت میشین
تمکن مالی و لیست بیمه برای شینگن هم خیلی مهم هست در ضمن
چقدر زمان میبره که شینگن بگیرم؟
اکثر سفارت خونه ها برای ویزای شینگن نوع c که همون ویزای توریستی هست بعد از ۱۴ روز بهتون جواب میدن

شما اگه شهرستان هستین میتونین درخواست کنین با پیک بفرستن براتون که از دم در تحویل میگیرین رسید پاس رو و پیک براتون پست کنه یا با هرجوری مایل هستین بفرسته براتون پاستون رو

خوب بریم ادامه ی داستان وی اف اس گلوبال vfs global چیست ؟
وی اف اس گلوبال یک شرکت تجاری است که در مشارکت با دفتر ویزا و مهاجرت واقع در تهران برای ارائه خدمات پذیرش و پردازش درخواست های ویزا همکاری می کند. یعنی بهتون وقت میده و سر اون وقت مشخص شما میتونین وارد سفارت بشین و مدارکتون رو به مامور سفارت تحویل بدین.

تصمیم گیری در مورد صدور یا رد کردن ویزا و زمان دادن ویزا به سفارت مربوط هست توجه کنید که . وی اف اس گلوب

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
visabook
visabook

چگونه ویزای شینگن توریستی بگیریم؟ از کجا وقت سفارت بگریم ؟

 لینک

چگونه ویزای شینگن توریستی بگیریم؟ از کجا وقت سفارت بگریم ؟ هزینه ی ویزای شینگن ؟ چیکار کنیم و…..
چگونه ویزای شینگن بگیریم ؟ ویزای توریستی شینگن چیست؟ شگرد اخذ ویزای توریستی شینگن انواع ویزای شینگن مدارک لازم برای ویزای توریستی و….. بعد از خواندن این مقاله به همه ی این سوالات جواب خواهید داد

شاید شما هم از ان دسته افرادی باشید که برای پیدا کردن چگونه ویزای شینگن بگیریم همه جا را زیر رو کردین همه جاها رو گشتین و براتون به زبان خیلی ساده میخواهم بگم که برای گرفتن ویزای شینگن باید چه کارهایی انجام بدین چه مدارکی میخواهین و…

مطمعن باشید هیچ سایت یا منبعی این اطلاعت را در مورد شینگین در اختیار شما قرار نمیده و ای مطالب رمز موفقیت هر کسی هست که خودش بتونه ویزای شینگن دریافت بکنه.

ویزای شینگن

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
roshagasht
roshagasht

روشا گشت افتخار این را داریم که بهترین خدمات در

 لینک
روشا گشت افتخار این را داریم که بهترین خدمات در

روشا گشت
افتخار این را داریم که بهترین خدمات در اختیار شما مسافرین عزیز قرار دهیم .
کافیست وارد سایت شوید کلیه خدمات در اختیار شما می باشد .
در صورت نیاز تماس حاصل فرمایید :
روشا گشت با کادری مجرب و دوره دیده آماده پاسخگویی به شما مسافرین می باشد .
تور اروپا - تور ایتالیا - ویزای شینگن - تور کانادا

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
آژانس هواپیمائی ندای سفر
آژانس هواپیمائی ندای سفر

ویزای شینگن فرانسه بدون مصاحبه 10 / 10 از

 لینک
ویزای شینگن فرانسه بدون مصاحبه 10 / 10 از

ویزای شینگن فرانسه بدون مصاحبه
10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست اخبار
| جمعه 10 شهریور 1396 در ساعت 22 : 40 دقیقه |
نظرات کاربران ( 0 )

از تاریخ 18 ژوئیه 2017 پس از انتقال بخش مصاحبه سفارت فرانسه به ساختمان پالادیوم و شرکت VFS ، از آن پس در روند اخذ ویزای شینگن تغییراتی را داشته است، به عنوان مثال هزینه ی 25 یورو جهت وقت دهی افزایش یافته است همچنین بخش های مختلفی به سفارت افزوده شده:

اتاق عکس فوری (برای متقاضیانی که عکس سفارتشان مشکل دارد و یا فراموش کرده اند).
کپی و پرینت (که برای افرادی است که کپی از مدارکشان ناقص است) که هزینه ی هر نفر 15 دلار و هر پرینت 5 دلار می باشد؛ پس بهتر است تمام مدارک خود را تکمیل کنید تا مجبور نشوید هزینه ای گزاف پرداخت کنید .

همچنین درسازمان VFS دیگر مصاحبه ای صورت نخواهد پذیرفت، در این راستا بخشی اضافه شده است که تمام مدارک متقاضی را چک کرده و انگشت نگاری میکند؛ اما در مجموع دیگر برای اخذ ویزای شینگن فرانسه نیازی به مصاحبه نخواهد بود.

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
یزدان گشت سفیران
یزدان گشت سفیران

ویزای شینگن تضمینی و پیکاپ پاسپورت .

 لینک
ویزای شینگن تضمینی و پیکاپ پاسپورت .

ویزای شینگن تضمینی و پیکاپ پاسپورت
.
.
آژانس یزدان گشت سفیران
با سالها تجربه در امر گرفتن ویزا و وقت سفارت در کشور های متفاوت دنیا
توان آن را دارد که به طور تضمینی ویزای شینگن شما را تحویل دهد.
ویزایی که با آن به ((بیست و دو)) کشور اروپایی میتوانید سفر کنید و علاوه بر تفریح و سیاحت یک رزومه ی مناسب برای سفر های دیگر و ویزا های دیگر کشور ها و حتی مهاجرت شما خواهد بود.
تحویل مدارک مورد نیاز از شما و ویزای صد در صد شینگن شما از ما
تلفن تماس : 88537418-021
http://www.gashtesafiran.com/

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید
ویزای شینگن
بی‌حالبی‌حال
ویزای شینگن

ویزای شینگن را بهتر بشناسیمبا داشتن لیبل ویزای شینگن در پاسپورت

 لینک

ویزای شینگن را بهتر بشناسیم

با داشتن لیبل ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

همه ما می دانیم که انگلیس جزو کشورهای پیمان شینگن نیست و برای سفر به آن باید ویزای خود این کشور را دریافت کرد.

برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

اگر قصد دارید با دعوت نامه ويزاي شينگن اخذ کنید، سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

برای ارسال اولین نظر کلیک کنید